17 augustus 2015

Stroopweek

Editie 9 samengevat

  • Thema: De Zwarte Kaptein en De Bokkenrijders.
  • Start: maadag 17 augustus 2015, 09.30 uur.
  • Sluiting: donderdag 20 augustus 2015, 12.00 uur.

Nummer 9 Start 17 augustus 2015.

 

Het is de negende editie van de Stroopweek, we maken er weer een feest van!!

 

Samen met vele vrijwilligers zetten we weer een leuke week neer voor alle kinderen van de Basisschool vanaf groep 4, 6 jaar.

 

Dit jaar is Zuchara op zijn we te gast in de herberg. We ontmoeten een nieuwe vriend van Zuchara: De Zwarte Kaptein. Hij heeft een groot prbleem, een vriend van hem is ontvoerd. Samen met zijn bende gaat hij zijn vriend bevrijden. We komen er aan!

 

Op deze maandag zetten we onze tenten op en treffen onze voorbereidingen voor de opleiding tot bokkenrijder. Vanwege het slechte weer moeten we uitwijken. Gelukkig kunnen we in de feesttent terecht van Anita, Hein en Gerrit. Dankjewel voor jullie gastvrijheid.

 

Ook zijn we 's middags te gast in de kerk. Daar speuren we naar de zilveren aanwijzingen. We lossen het mysterie op.

 

Na en heerlijk diner, helpen we de apotheker ven de herberg. Alle etiketten zijn verdwenen. Welke pillen zijn nu voor welke aandoening? Door alle pillen te testen en te zien waar welke pil bij helpt.

 

De avond sluiten we af in de feesttent. Daar liggen om en nabij 1.500 letters. Daar maken we vele woorden van. Het wordt steeds donkerder, dus het vinden van de letters wordt steeds lastiger.

 

Vanwege de regen gaat het kampvuur niet door. Morgen pogen we het weer.

maandag in foto's